Vincent Bol

Naam: Vincent Bol
Functie binnen KNHS bestuur: Bestuurslid Wedstrijdzaken
Bestuurslid sinds: 2015

Ik ben geboren en opgegroeid in Zeeland, waar ik vanaf mijn tiende me bezig houd met paarden. De eerste jaren als paardenoppasser bij het ringrijden en later zelf op een Zeeuwse knol om de ringen aan de lans proberen te steken. De laatste 15 jaar heb ik de activiteiten verlegd naar de dressuursport. Op dit moment reis ik met twee paarden het land door om deel te nemen aan wedstrijden op ZZ-zwaar- en lichte tour-niveau.

Mijn ambities zijn om de paarden nog beter te laten presteren op dit niveau en de overstap te maken naar het hoogste niveau.

Het lid mogen zijn van het bestuur van de KNHS Zeeland is voor mij een hele eer. Middels deze functie wil ik eraan meewerken dat de leden plezier hebben van onze mooie sport. Naar mijn mening moet het samen met de leden werken aan het verbeteren van de sport binnen onze regio een speerpunt zijn. We dienen rekening te houden met veranderde inzichten van de huidige maatschappij. Individualisme, dierwelzijn en fairplay zijn hierbij belangrijke onderwerpen. Naast lid van het regiobestuur vertegenwoordig ik de KNHS regio Zeeland ook in het dressuurforum.