Aanmelden KNHS Talentenplan

De KNHS talentendag vindt dit jaar plaats op woensdag 29 augustus. Tijdens deze dag op het KNHS-centrum in Ermelo worden talentvolle combinaties gescout die de potentie hebben om door te stromen naar één van de jeugdkaders in de olympische en paralympische disciplines. De geselecteerde ruiters krijgen een serie lessen (nationale beloftentrainingen) van toptrainers én maken vanaf 1 oktober een jaar lang deel uit van het KNHS talentenplan!

Nieuw! Voorselectie dressuur en springen op dinsdag 3 juli
ben jij een dressuurruiter in de klasse z2 t/m zz-zwaar of een springruiter vanaf de klasse z en ben je niet ouder dan 18 jaar? Misschien voldoe je dan wel aan de deelnamenormen en kun jij je via de voorselectie selecteren voor deelname aan de KNHS talentendag op 29 augustus.

In overleg met de KNHS-regio’s wordt de voorselectie dit jaar centraal georganiseerd:

op dinsdag 3 juli 2018 in Ermelo. Voldoe je aan de eisen? Dan mag je met maximaal twee pony's of paarden meedoen aan deze voorselectie. Inschrijven voor de voorselectie kan vanaf dinsdag 1 mei via ‘mijn KNHS’.

Direct inschrijven
ben je een ruiter in de disciplines eventing of para-dressuur of  rij je dressuur in de categorie subtop  (vanaf de klasse lichte tour) of bij de children (springen en dressuur) en voldoe je ook aan de andere deelnamenormen. Dan kun je je  vanaf vrijdag 1 juni tot uiterlijk zondag 12 augustus rechtstreeks inschrijven voor de KNHS talentendag  op 29 augustus via ‘mijn KNHS’. Je mag met maximaal 1 paard of pony meedoen aan de KNHS talentendag.  Voldoe je met meerdere paarden en/of pony’s aan de eisen voor deelname, dan mag je zelf kiezen met welk paard of welke pony je op de KNHS talentendag start. Dit geldt ook als je in verschillende disciplines bent geselecteerd.

Meer informatie kun je vinden via www.knhszeeland.nl/talentontwikkeling/knhs-talentenplan/

Geplaatst op: