Portefeuillehouder recreatiesport; iets voor jou?

Beste paardensporter,

De KNHS is er voor alle paardensporters. Ook voor de paardensporter die geen KNHS-wedstrijden rijdt en de liefhebber die graag de natuur in trekt zetten we ons als KNHS vol overtuiging in.

Elke regio heeft daarom een portefeuillehouder recreatiesport in zijn bestuur die de recreatiesport gaat promoten en jou en maneges gaat betrekken bij activiteiten. Maar we zetten ook leuke en leerzame producten en evenementen beter op de kaart, zoals Enjoy the Ride ritten, Impulsrubrieken, het Ruiter- en Menbewijs en de Paard&Levendag.

Portefeuillehouder recreatiesport; iets voor jou?
Heb je bestuurlijke ervaring en affiniteit met de recreatieve paardensport in de brede zin van het woord, een uitgebreid netwerk in de paardensportwereld in onze regio en een enthousiaste en resultaatgerichte instelling? Dan is deze functie misschien iets voor jou!
Kijk hier voor het complete functieprofiel, of stuur dit door als je iemand kent die geïnteresseerd is in deze leuke functie. Aanmelden kan via voorzitter@knhszeeland.nl. We zien je belangstelling graag tegemoet vergezeld van een korte motivatie en CV.

Van de procedure maken gesprekken met een deel van het bestuur en de vertrouwenscommissie deel uit.

Benieuwd naar het profiel? Lees dan hier terug wat de functie precies inhoudt.

Stem mee!
De verkiezing van deze bestuursfunctie staat dit voorjaar op de agenda. Elk KNHS-lid heeft stemrecht, jij dus ook! Dit geldt niet alleen voor verenigingsleden maar ook voor iedereen die op een FNRS-manege rijdt of een Ruiter- of Menbewijs heeft. Je bent dan namelijk ook lid van de KNHS. Je ontvangt uiterlijk 2 weken voor onze ALV voorjaarsvergadering een e-mail met een uitnodiging tot stemmen.

Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering
Graag attenderen wij je op de komende vergadering die plaats zal vinden op 24 mei a.s. Ieder lid is hier van harte welkom. Meer informatie hierover vind je binnenkort op www.knhszeeland.nl. Uiteraard kun je ook informatie krijgen of je mening kenbaar maken via het bestuur van jouw vereniging, waarvan een afvaardiging naar de ALV van de regio gaat.

Samen zorgen we ervoor dat de mooiste sport van Nederland nog mooier wordt!

Met vriendelijke groet,


Paul van der Nat
Voorzitter KNHS Regio Zeeland

Geplaatst op: