Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 23 november

AANVANG ALGEMENE VERGADERING 19.00 uur

De KNHS Regio Zeeland nodigt u van harte uitnodigen uit voor onze najaars ledenvergadering die wordt gehouden op

donderdag 23 november 2017 bij De Kroo Ruitersport, Boomdijk 1 te Nieuw- en Sint Joosland.
Aanvang: 19.00 uur.

De uitnodiging is bedoeld voor al onze leden ! Niet alleen de verenigingsbestuurders, maar ook voor elk individueel lid dat aan de KNHS is verbonden. Wij, het bestuur van de KNHS Regio Zeeland, willen ook graag met jullie delen wat de plannen binnen Zeeland en de KNHS Nederland zijn. Hoe we elkaar kunnen versterken en hoe we samen de goede lijnen naar de toekomst kunnen uitzetten.

De bij deze AV behorende stukken zijn vanaf 10 november beschikbaar.

In verband met de voorbereiding op de algemene vergadering vragen we u om uw vragen zoveel mogelijk voorafgaand aan het bestuur kenbaar te maken. Vragen omtrent de begroting kunt u tot en met 20 november as. indienen per mail via penningmeester@knhszeeland.nl. Vragen voor de
rondvraag kunt u tot en met 20 november as. indienen per mail: secretaris@knhszeeland.nl. Uiteraard is er op de AV ook gelegenheid om uw vragen te stellen.

Aan het einde van de AV zal Stefanie de Frel een clinic verzorgen met onze 2 Zeeuwse deelnemers aan het nationale KNHS Talentenplan 2017 - 2018!

Voorafgaand aan de ALV zal de kalendervergadering plaatsvinden voor de sportaanbieders in de Regio (aanvang: 18.30 uur).


Wij hopen van harte u te mogen begroeten!

 

Agenda en uitnodiging AV KNHS Regio Zeeland d.d. 23.11.2017

Verslag AV KNHS Regio Zeeland d.d. 23.05.2017

Begroting 2018 KNHS Regio Zeeland

Memo Benoeming Leden Klankbordgroep

Geplaatst op: