Nieuws

Op 19 november a.s. staat de algemene ledenvergadering gepland. Hoe we deze vorm kunnen geven is nog even uitzoeken en afwachten. Waarschijnlijk is fysiek niet te realiseren met de huidige maatregelen maar daarom zijn we nu volop bezig om te kijken hoe wij dit evt. digitaal/online wel kunnen doen. Hierover snel meer bericht!

Geplaatst op:
Beste Zeeuwse paardensporters,
Medio april schreef ik de wens om over enige tijd weer samen te kunnen genieten van onze prachtige paardensport. En inmiddels weten we dat die tijd er stap voor stap aan komt!
Geplaatst op:
Beste Zeeuwse paardensporters,
Allemaal weten we dat het ongewone, bizarre tijden zijn. Ieder van ons wordt wel op de één of andere manier getroffen door de Corona-pandemie. We staan allemaal onder druk, onder meer door de voorgeschreven RIVM-maatregelen. Duidelijk is dat we nu niet kunnen werken op onze reguliere wijze.
Geplaatst op:

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHS gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHS vraagt alle wedstrijdorganisaties alle wedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart. Dit advies betreft alle wedstrijden, ongeacht niveau en competities. De KNHS brengt t/m 31 maart geen wedstrijdafdrachten in rekening voor afgelaste wedstrijden.

Geplaatst op:

Op 12 mei 2020 vindt de voorjaarseditie van de algemene jaarvergadering plaats. Meer informatie volgt.

Geplaatst op:

Wil jij kennis maken met de eventingsport? De KNHS Zeeland organiseert ook dit jaar weer regionale eventingtrainingen in samenwerking Marcelle de Kam. Benieuwd?

Geplaatst op:

Meedoen aan de regiokampioenschappen dressuur? Je kunt je nog tot 10 januari opgegeven! 

Geplaatst op: