Bestuursmededelingen

Het vraagprogramma voor het RK Indoor 2019 is gepubliceerd op onze kampioenschapspagina!

Geplaatst op:

Voor zijn vele werk om week in week uit in de afgelopen bijna 30 jaar heeft de KNHS Regio Zeeland Lucien Roelandt beneomd tot Lid van Verdienste van de KNHS Regio Zeeland.

Geplaatst op:

Tijdens een goed bezochte Algemene Ledenvergadering heeft Jan Hoondert afscheid genomen van het Regiobestuur. Als blijk van waardering voor zijn inzet de afgelopen 9 jaar heeft Jan uit handen van de voorzitter, Paul van der Nat een Zilveren Erespeld van de KNHS ontvangen.

Geplaatst op:

Op 22 november vindt de Algemene Ledenvergadering plaats van de KNHS Regio Zeeland.

Plaats van handeling: Foyer RSV Scheldestad. 

Aanvang: 19.30

Lees verder voor de definitieve agenda en de begroting 2019

Geplaatst op:

Voormalig KNHS Bondscoach Rien van der Schaft geeft op woensdagavond 7 november een clinic voor Zeeuws gefokte KWPN dressuurpaarden bij De Kroo Ruitersport in Nieuw en Sint Joosland.

Geplaatst op:

Altijd al een bestuursfunctie in de misschien wel mooiste sport die er is, geambieerd? Of denk je, dat lijkt mij wel iets, lees dan verder

Geplaatst op:

Op 22 november as. houdt de KNHS Regio Zeeland haar najaarsvergadering. Plaats van handeling: Foyer RSV Scheldestad te Vlissingen. Aanvang: 19.30 uur

Geplaatst op:

De KNHS talentendag vindt dit jaar plaats op woensdag 29 augustus. Tijdens deze dag op het KNHS-centrum in Ermelo worden talentvolle combinaties gescout die de potentie hebben om door te stromen naar één van de jeugdkaders in de olympische en paralympische disciplines. Heb jij talent en lijkt het je wat? Geef je dan snel op!

Geplaatst op:

De inschrijvingsdatum voor de Regiokampioenschappen Outdoor 2018 start op 1 juni 2018.

Alle informatie kun je vinden op de speciale kampioenschapspagina!

Geplaatst op:

Op 24 mei jl. heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden van de KNHS Regio Zeeland. Ondanks het broeierige weer is de algemene vergadering goed bezocht. 

 

Geplaatst op: