Nieuws

Op 4 en 5 oktober 2019 zal het NK Eventing plaatsvinden tijdens SGW Hattem. Voor de klasse L is er ook dit jaar weer een equipe wedstrijd.

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 combinaties.

Om in het team te komen hoef je geen selectiewedstrijden te rijden.

Alle uitslagen van de Nederlandse eventingwedstrijden zullen nauwlettend in de gaten gehouden worden. De combinaties die gedurende het jaar het beste, en meest constant weten te presteren zullen benaderd worden om mee te gaan met het team.

 

Natuurlijk kun je het zelf ook aangeven als je heel graag mee wilt.

Doe dit door een mailtje te sturen naar forumeventing@knhszeeland.nl met je naam, naam paard, en je wedstrijdresultaten tot nu toe.

Geplaatst op:

Er wordt in Zeeland volop nagedacht over en gewerkt aan diverse aantrekkelijke activiteiten ter bevordering van de paardensport.

Eén van deze leuke initiatieven is de Springtour. De organisatie van deze Springtour heeft een nieuw format ontwikkeld.

Voor de pony’s zal er niks veranderen. Dit betekent dat er twee selectiewedstrijden zijn en een finale dag. De beste 15 combinaties zullen in een Winning Round gaan strijden op de finale-dag om de winst. Deze Winning Round zal beoordeeld worden door een professional op rijstijl!

Voor de paarden gooien we het dit jaar over een ander boeg, we organiseren daarvoor op de finale dag een Team wedstrijd. Een team bestaat uit twee combinaties die over verschillende hoogtes (1.05m en 1.15m) op snelheid een parcours zullen afleggen. Elk team wordt gekoppeld aan een sponsor. Dit belooft dus een spannende strijd te worden!

Net als bij de Equipe Bokaal Dressuur hebben we gemeend een andere opzet te moeten proberen voor de Equipe Bokaal Springen. Deze hebben we gevonden door aansluiting te vinden bij de Springtour Finale.

Meer informatie vind je op deze site onder de kopjes springtour en Equipebokaal!

Geplaatst op:

 Dit jaar zal Springtour Zeeland in een iets andere vorm plaats vinden. Voor de pony’s zal er niks veranderen, voor de paarden gooien we het dit jaar over een ander boeg, we organiseren daarvoor op de finale dag een Team wedstrijd.

 

Geplaatst op:

Op 4 april as. vindt de algemene ledenvergadering plaats van de KNHS Regio Zeeland.

Tijdens deze vergadering zal een nieuwe voorzitter worden verkozen en tegelijkertijd nemen we afscheid van Paul van der Nat, die na 9 jaar statutair afscheid gaat nemen. we nodigen u van harte uit om na de AV informeel kennis te maken en afscheid te nemen.

De ALV vindt plaats bij De Kroo Ruitersport en begint om 19.30 uur.

Lees verder om de bijbehorende stukken te vinden

Geplaatst op:

It's All Horses komt in 2019 terug met een tweede editie! Het evenement staat gepland op zaterdag, 1 juni 2019. Naast een heel veel bekende onderdelen uit 2018, worden ook nieuwe onderdelen toegevoegd.

Geplaatst op:

De Kroo's Dressuur Cup Zeeland 2019 gaat binnenkort van start met de kwalificaties voor de finale op 23 maart 2019. De eerste kwalificaties kunnen worden behaald tijdens Masters of Dressage die plaatsvinden van 17 tot en met 20 januari bij De Kroo Ruitersport. 

Geplaatst op:

De Zomerkalender van de Regio Zeeland is gereed!

 

 

 

 

 

 

Geplaatst op:

Het vraagprogramma voor het RK Indoor 2019 is gepubliceerd op onze kampioenschapspagina!

Geplaatst op:

Voor zijn vele werk om week in week uit in de afgelopen bijna 30 jaar heeft de KNHS Regio Zeeland Lucien Roelandt beneomd tot Lid van Verdienste van de KNHS Regio Zeeland.

Geplaatst op:

Tijdens een goed bezochte Algemene Ledenvergadering heeft Jan Hoondert afscheid genomen van het Regiobestuur. Als blijk van waardering voor zijn inzet de afgelopen 9 jaar heeft Jan uit handen van de voorzitter, Paul van der Nat een Zilveren Erespeld van de KNHS ontvangen.

Geplaatst op: