21 jul, 22

We hebben zo’n vier jaar geleden besloten om ons bestuur te vernieuwen, een mooie mix te maken van wat ervaren bestuursleden met wat minder ervaren, om zo onze nieuwe manier van besturen uit te gaan voeren. Een frisse wind! En die frisse wind komt jullie kant op want een van onze speerpunten is ‘dichter bij onze leden en verenigingen staan’. 

We willen meer input, we willen jullie meer informeren en we willen het leuker maken! En dat allemaal samen.

Ook willen we benadrukken dat wij als bestuur gewoon leden zijn die vrijwillig in dit bestuur gestapt zijn, met enthousiasme en passie voor onze mooie sport. Wij zetten ons belangeloos in om die kar te trekken, maar daar hebben we jullie natuurlijk wel gewoon bij nodig. En uiteindelijk is het doel om samen met jullie nog heel lang van deze mooie sport te genieten, of dit nu recreatief, in basiswedstrijdsport of in de hogere klassen is maakt niet uit.

Na een al intensiever gebruik van onze Socials hebben we nu vandaag onze nieuwe website gelanceerd. Wij hopen dat jullie dit frisse uiterlijk kunnen waarderen en dat jullie de informatie die je zoekt goed kunnen vinden. We horen jullie reacties natuurlijk graag!