10 aug, 22

Ben jij een ambitieuze wedstrijdruiter en wil je graag verder komen in de sport, dan wil KNHS Zeeland in samenwerking met HTC Nederland je daar graag bij helpen! Middels een reeds bewezen talentontwikkelingsplan (momenteel actief in 7 provincies) willen we de beloftevolle dressuurruiters in Zeeland een duwtje in de rug geven richting de topsport.

Om deel te kunnen nemen aan het talentenplan dien je wel eerst geselecteerd te worden tijdens onze selectiedag welke op 3 september zal plaats vinden bij de Kroo Ruitersport in Nieuw en St. Joosland. Je kunt meedoen als je tussen de 10 en 21 jaar bent en minimaal L1 + winstpunt dressuur bent.

Voordat je je opgeeft voor de selectiedagen is het belangrijk om de voorwaarden om deel te nemen aan het talentenplan goed door te lezen en  natuurlijk je ouders de website te laten zien, zodat ook zij weten wat de kosten zijn en wat er bij deelname aan het traject van hen en van jou verwacht wordt. Meer informatie hierover vind je hier: https://hippischtrainingscentrum.nl

Mocht je geselecteerd worden, dan staat je een intensief trainingstraject te wachten. Voor Zeeland is niemand minder dan Thamar Zweistra bereid gevonden om als HTC-instructeur de lessen te geven bij stal Hexagon in Schore. Deze lessen bestaan uit 15 praktijklessen in de periode van 1 oktober tot 1 juni, die meestal om de 14 dagen worden gegeven. Ook wordt er aandacht besteed aan theorie, welke online wordt aangeboden door HTC Nederland. Daarnaast zullen er tevens 2 regionale ijkmomenten zijn en 2 nationale HTC-dagen op het hippisch centrum in Ermelo, waarin gekeken wordt naar de vooruitgang sinds de selectie en het begin van deĀ  lessen.

Ben jij enthousiast en wil je graag deelnemen aan de selectiedag? Inschrijven kan via deze link: https://hippischtrainingscentrum.nl/selectiedagen-2022/selectie-dressuur-zeeland/