Outdoor Kampioenschappen 2018

Algemene informatie Zeeuwse Outdoorkampioenschappen 2018

Lees het vraagprogramma zorgvuldig om op het ZK niet voor verrassingen te komen staan.

ZOMERTENUE Met het oog op onze partners, publiek stellen de organisatie en het Regiobestuur het op prijs dat er gereden wordt in correct tenue. Er wordt gestreden om de regiokampioenschappen, het zomertenue wordt minder passend geacht. Dit geldt ook voor het verkennen van parcours en prijsuitreikingen, dat ruiters en amazones ten minste laarzen dragen en hun rijjas bij zich hebben.

INSCHRIJVEN Inschrijving voor Zeeuwse Outdoor Kampioenschappen 2018 wordt per 1 juni geopend. De inschrijving sluit voor alle disciplines onherroepelijk 10 dagen voor het betreffende kampioenschap. Na deze datum worden GEEN combinaties meer bijgeschreven!

Inschrijven voor individueel kampioenschap dressuur en springen UITSLUITEND via MijnKNHS/wedstrijdkalender!

Opgeven voor afdelingsdressuur en teamdressuur door volledige ingevulde inschrijfformulier per mail: info@dekroo.nl

Opgeven voor verenigingskampioenschap door volledige ingevulde inschrijfformulier per mail: wedstrijdsecretariaat@deweelruiters.nl

WEDSTRIJDDOCUMENTEN/I&R CONTROLE Tijdens de regiokampioenschappen vindt I&R-controle plaats van paspoorten, incl. meetgegevens van de pony en de identiteit van paard of pony (chip). Draag er zorg voor dat deze documenten in orde zijn en gereed worden gehouden. In art. 30 en 47 van het Algemeen Wedstrijdreglement, versie 2017 zijn bepalingen en verplichtingen dienaangaande opgenomen.

DATA KAMPIOENSCHAPPEN

Springkampioenschap RV De Weelruiters Nisse 21 juli
Dressuurkampioenschap De Kroo Ruitersport Nieuw- & Sint Joosland 10 & 11 augustus