Springtour

Winnares Springcompetitie 2016

 

Jaarlijks wordt de Springtour Zeeland georganiseerd voor springruiters en -amazones die uitkomen voor een sportaanbieder die is aangesloten bij de KNHS Regio Zeeland. De Springtour wordt georganiseerd door een vaste commissie van enthousiaste Springliefhebbers. De Springtour is een vaste waarde is geworden op de Zeeuwse wedstrijdkalender.

De wedstrijden worden verreden in het zomerseizoen en besloten met een finale bij De Kroo Ruitersport. Meer informatie wordt bekend gemaakt via de bekende website en facebook kanalen van de Regio. Houdt deze goed in de gaten!

Springtour 2018
Zaterdag, 9 juni RV De Weelruiters Nisse
Zaterdag, 16 juni Manege De Eendracht Vrouwenpolder
Zaterdag, 30 juni De Kroo Ruitersport Nieuw- & Sint Joosland

 

Tussenstand Springtour 2018

Hieronder kun je vinden van de Springtour 2018

Finale 2018

De finale 2018 wordt verreden volgens een nieuw concept. Er wordt gereden volgens het principe van een winning round in handicap voor alle klassen. 

Paarden rijden een klassiek parcours direct op tijd.

Pony's rijden een klassiek parcours direct op stijl volgens het principe van de Hartog Lucerne Competitie. Dat wil zeggen dat de beoordeling plaatsvindt vanuit de rijbaan en de strafpunten in het parcours worden afgetrokken van de rijstijlbeoordeling! Winnaar van de winning round is de combinatie met de hoogste aantal punten!

Voor de winnaar bij de pony's ligt tevens een waardebon gereed voor deelname aan het Regio Belofte Trainingsplan, deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de KNHS Zeeland.