De Tol's Eventing Cup

Café-Restaurant De Tol in Eede is met de KNHS Regio Zeeland een partnership aangegaan dat zich richt op de ondersteuning van de eventing in Zeeland. In het bijzonder willen we een extra stimulans geven aan de ponyruiters. Hiervoor is een nieuwe competitie in het leven geroepen. Deze competitie organiseert de KNHS Zeeland in samenwerking met De Tol en de beide eventing organisaties in Zeeland, Eventing Zeeland (op 28 en 29 in Vrouwenpolder) en SGW Midden Zeeuws-Vlaanderen (op 1 en 2 september in Westdorpe)

De Tol’s KNHS Zeeland Eventing Cup 2018

De Tol's Eventing Cup wordt in 2018 ook opengesteld voor de Zeeuwse eventers bij de paarden!

Simpel door in te schrijven en mee te doen aan beide eventing wedstrijden doet de combinatie mee aan deze competitie. De competitie staat open voor Zeeuwse  eventers die lid zijn van een vereniging die is aangesloten bij de KNHS Regio Zeeland. Met beide organisaties is afgesproken dat Zeeuwse combinaties voorrang krijgen op de startlijst mits op tijd ingeschreven!

De competitie wordt in handicap verreden bij pony's en paarden. Op basis van competitiepunten wordt een overall klassement opgemaakt. De overall beste combinatie met de meeste competitiepunten is de winnaar van De Tol’s KNHS Zeeland Eventing Cup en mag rekenen op enkele mooie prijzen. Voor de pony's zijn dat 3 clinics bij een gerenommeerde Nederlands eventer en deelname aan het RBT in het volgende seizoen!

Vanwege de ontkoppeling van het regiokampioenschap en de uitbreiding met de paarden zijn de competitiebepalingen aangepast. Zie hieronder!