De Kroo's Dressuurcup Zeeland 2019

De Kroo's Dressuurcup Zeeland krijgt een vervolg in 2019. De kwalificaties gaan van start tijdens Masters of Dressage 2019. De finale vindt plaats op 23 maart 2019 te Nieuw- en Sint Joosland bij de De Kroo Ruitersport. 

In de periode van januari tot en met maart worden 7 wedstrijden georganiseerd in de KNHS Regio Zeeland die uiteindelijk uitmonden in een finale op 23 maart 2019 bij De Kroo Ruitersport in Nieuw- en Sint Joosland. Voor deze finale kunnen zich 8 combinaties plaatsen. 7 Combinaties plaatsen zich via de wedstrijden. De andere combinatie wordt door organisatie en regio rechtstreeks uitgenodigd.

Simpel door in te schrijven en mee te doen aan de competitie wedstrijden doet de combinatie mee aan deze competitie. De competitie staat open voor Zeeuwse combinaties die lid zijn van een vereniging die is aangesloten bij de KNHS Regio Zeeland. Door een van de competitiewedstrijden te winnen of als beste Zeeuwse combinatie te eindigen, plaats je je voor de finale. Sommige klasses rijden in handicap.

De winnaar van elke kwalificatieronde ontvangt in ieder geval een prachtige staatsiedeken. De ponycombinatie met de hoogste score in de finale ontvangt bovendien een uitnodiging om deel te nemen aan het RBT.

Competitiebepalingen

Voor de kwalificatiebepalingen en andere zaken lees hieronder de competitiebepalingen. In 2019 zijn er enkele kleine wijzigingen doorgevoerd:

  • 7 kwalificatiewedstrijden i.p.v. 6
  • een wijziging in de handicapregeling pony's
  • toevoeging van Z1/Z2 bij de pony's
Planning kwalificatiewedstrijden

 Tijdens de Masters of Dressage kunnen 2 proeven worden gereden; in elke proef kan een ticket voor de finale worden gewonnen.

 

datum

plaats

organisatie

 

1

17 – 20 januari 2019

Nieuw- en Sint Joosland

SHSZ

Masters of Dressage

2

9 februari 2019

Beatrixhoeve - Axel

Luctor & Emergo

 

3

9 – 10 februari 2019

Nieuw- en Sint Joosland

De Kroo Ruitersport

 

4

24 februari 2019

Westdorpe

HC Midden Zeeuws-Vlaanderen

 

5

2 maart 2019

Heinkenszand

Paardenbloem

 

6

2 maart 2019

Beatrixhoeve - Axel

Luctor & Emergo

 

Finale

23 maart 2019

Nieuw- en Sint Joosland

De Kroo Ruitersport

Finale