Activiteiten

KNHS Regio Zeeland is een actieve regio. Hieronder staat welke activiteiten er in de regio worden georganiseerd.

Springtour

Jaarlijks wordt de Springtour Zeeland georganiseerd voor springruiters en -amazones die uitkomen voor een sportaanbieder die is aangesloten bij de KNHS Regio Zeeland. De Springtour wordt georganiseerd door een vaste commissie van enthousiaste Springliefhebbers. De Springtour is een vaste waarde is geworden op de Zeeuwse wedstrijdkalender.

Zeeuwse Equipe Bokaal

Een nieuwe competitie voor dressuurruiters o: een ééndaagse wedstrijd in de vorm van een Equipe wedstrijd voor alle Zeeuwse verenigingen.

Best gefokt Zeeuws paard

Wie kent de rubriek “Beste Zeeuws gefokte spring- en dressuurpaard” niet? Een prachtig initiatief van De Kroo Ruitersport. Het is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen op het terrein van De Kroo Ruitersport! 

De Tol's Eventing Cup

Café-Restaurant De Tol in Eede is met de KNHS Regio Zeeland een partnership aangegaan dat zich richt op de ondersteuning van de eventing in Zeeland. In het bijzonder willen we een extra stimulans geven aan de ponyruiters. Hiervoor is een nieuwe competitie in het leven geroepen. 

De Kroo's Dressuurcup Zeeland 2019

De Kroo's Dressuurcup Zeeland krijgt een vervolg in 2019. De kwalificaties gaan van start tijdens Masters of Dressage 2019. De finale vindt plaats op 23 maart 2019 te Nieuw- en Sint Joosland bij de De Kroo Ruitersport.

 

Regionale beloftentraining

Het is inmiddels al een aantal jaren een succesformule en ook het komende winterseizoen start de KNHS Regio Zeeland weer met trainingen voor jonge ambitieuze ruiters en amazones.

KNHS Talentenplan

Het KNHS Talentenplan is het talentherkenning- en ontwikkelingsprogramma van de KNHS waar talentvolle paardensporters in de disciplines dressuur, springen, eventing en para-dressuur ondersteund worden in hun ontwikkeling tot topsporter.