NIEUW! DE ZEEUWSE MEESTERS

NIEUW! DE ZEEUWSE MEESTERS 
Meld je aan voor diverse clinics, het trainingsweekend én/of de train de trainer sessie!


We zijn TROTS op al onze Zeeuwse ruiters en amazones. Niet alleen op ons huidige talent, maar zeker ook op ruiters en amazones die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt en daarin heel succesvol zijn. Uit ZEELAND komt heel veel GOEDS. Want wie kent Hans Peter Minderhoud, Thamar Zweistra of Dinja van Liere bijvoorbeeld niet? Ze zijn inmiddels wereldwijd bekend. Dat DROMEN UITKOMEN bewijzen tal van Zeeuwen uit de paardensport. En wat is er dan mooier dan leren van elkaar? Uit dit idee is een mooie reeks “Zeeuwse Meesters” ontstaan. In de maanden februari tot en met oktober/november 2021 organiseren we een reeks clinics, een trainingsweekend en een ‘train de trainer’ sessie met ZEEUWSE MEESTERS die onze regio hebben verlaten en zeer succesvol in de sport zijn geworden. We sluiten af met een grande clinic van HANS PETER MINDERHOUD! Maak gebruik van de KENNIS van deze Zeeuwse Meesters en meld je aan! 2021 is het Jaar van de Olympische Spelen, het ULTIEME jaar ter INSPIRATIE. De Zeeuwse Meesters richt zich in deze eerste editie op de dressuur.


Voor wie?
De clinics en het trainingsweekend worden opengesteld voor alle leden van KNHS regio Zeeland vanaf 10 jaar, mits L1 startgerechtigd. Vanuit de gedachte van het Jeugd Stimulerings Plan krijgen leden tot en met 18 jaar korting op deelname. Voorafgaand aan elke clinic volgt een aparte uitnodiging wanneer en hoe je je kunt aanmelden voor de clinics en trainingen.


Locatie
Alle activiteiten vinden plaats op de nieuwe professionele accommodatie Domburg Holiday Resort Stables in Domburg. Wil je niets missen van de clinic? Een stal voor je paard/pony huren behoort tot de mogelijkheden! Neem daarvoor contact op met Marcelle de Kam via telefoonnummer 06-20 13 87 03.

Lees hier meer!

 

Geplaatst op: