Lucien Roelandt Lid van Verdienste

Wie kent hem niet in paardenminnend Zeeland en vaak ook nog tot ver daarbuiten! Lucien Roelandt. Op vrijwel elke wedstrijd in de Regio Zeeland is hij present om ervoor te zorgen dat er de volgende dag weer een stukje over de door hem zo geliefde paardensport in het PZC kan worden geplaatst.

Voor het Regiobestuur was dat aanleiding om Lucien eens zelf in het zonnetje te zetten. Toen dan ook Paul van der Nat de vergadering het voorstel voorlegde en dit opbouwde met teksten die we allemaal kennen: palen naar beneden trekken, mooi met veel afdruk bergopwaarts door de rijbaan galopperend en het venijn dat altijd in de staart zit, drong het nog niet echt tot Lucien door dat het om hem ging. Dat werd snel anders op het moment dat de algemene vergadering zonder dat ook maar het voorstel in stemming hoefde te worden gebracht, in een luid applaus overging. Op dat moment werd het ook voor Lucien duidelijk dat hij degene was, die deze eer te beurt is gevallen.

Lucien, namens de regio en alle leden, het is je van harte gegund en we hopen nog vele jaren te mogen genieten van je inzet voor de promotie van de mooiste sport die er is: onze paardensport!

 

Geplaatst op: