Natuurwerkdag

In onze prachtige provincie Zeeland genieten veel paardenliefhebbers met hun paard in de natuur. Er is inmiddels een routenetwerk voor ruiters en menners in verschillende regio’s. Samen met Staatsbosbeheer willen we op 4 maart onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan verschillende ruiter- en menpaden, het liefst natuurlijk met hulp van alle ruiters en menners die graag buitenrijden! 

Op Schouwen-Duiveland, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen zullen onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden. Het gaat om opruimen van vuil op paden, snoeiwerkzaamheden, afrasteringen onderhouden of vervangen etc. De mensen van Staatsbosbeheer zorgen voor de benodigde materialen. Vanuit de KNHS wordt voor de inwendige mens gezorgd. We hopen op jullie hulp om samen te zorgen voor veilige en goed begaanbare ruiter- en menpaden!  

Rijd je graag buiten? Wil je helpen? Geef je dan op via recreatiesport@knhszeeland.nl. Zet in de mail je naam en mobiele nummer, of je ’s morgens of ’s middags wilt komen helpen en in welk gebied. 

Mobiliseer je ook je broer, zus, vader, moeder, man, vrouw, vriend, vriendin, zoon, dochter of zelfs allemaal? Geef dan ook aan met hoeveel personen je komt, zodat we voor iedereen wat lekkers kunnen meebrengen. 

We zien uit naar een mooie en nuttige dag voor alle paardenliefhebbers! 

Met vriendelijke groet, 

Elles van der Klooster, Elène Capelle, Patricia Knop, Peggy Michielsen, Marjolein Vos en Perry Boogaard

Geplaatst op: