Word jij de eerste Hippiade-kampioen Endurance?

Op 26 augustus 2016 wordt voor de allereerste keer het KNHS Kampioenschap endurance verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De kampioenschappen worden verreden voor klasse I, II en III.

Tijdens het kampioenschap leggen de combinaties in klasse I een afstand af van 30-35 km, klasse II 65-70 km en klasse III 100 km. Totaal komen er 60 deelnemers aan de start. Kwalificeren voor het kampioenschap is mogelijk in de periode van 1 maart tot  1 augustus op alle door de KNHS goedgekeurde nationale endurancewedstrijden. De beste combinaties gedurende het wedstrijdseizoen krijgen een startplaats op het kampioenschap. Daarnaast worden de overige startplaatsen aangevuld vanuit het KNHS Endurance verenigingskampioenschap.

Op deze website wordt gedurende het wedstrijdseizoen bekend gemaakt welke combinaties een startplaats hebben behaald. De aanvulling van startplaatsen vanuit het verenigingskampioenschap zal op 1 augustus bekend gemaakt worden. De tussenstand van het verenigingskampioenschap kun je t.z.t. vinden opwww.endurancevereniging.nl

Wil je meer informatie of weten hoe kwalificatie precies gaat? Kijk dan in het kampioenschapsreglement.  

Geplaatst op: