Zeeuwse paard & leven dag

Een dag die bol staat van leuke activiteiten. De Paard & Leven dag biedt iedere paardenliefhebber een aantrekkelijk programma. Je kunt je inschrijven voor instructie in verschillende takken van paardensport zoals dressuur, mennen, springen en Trec. Maar daarnaast wordt je ook in de gelegenheid gesteld om een proefje te oefenen in een 20 x 40 piste, je paard op een natuurlijke manier te laten bekappen of te beter te leren communiceren met je pony of paard in een workshop natural horsemanship en grondwerk.

Hieronder zie je een volledig overzicht van het programma. Voor de verenigingen, maneges en pensionhouders zal een symposium georganiseerd worden. En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht: er wordt een kids corner ingericht waarin de kinderen (t/m 12 jaar) pony kunnen rijden, poetsen, knuffelen, "pimp my pony", ze kunnen ringlopen, er wordt een knutselhoek gemaakt waar de kinderen hoefijzers kunnen versieren en de kinderen geschminkt worden. En natuurlijk wordt in de grote piste een groot aantal shows en demonstraties gegeven.

Kortom: een dag om bij te zijn voor iedere paardenliefhebber.

Inschrijven voor workshops en clinics is mogelijk via www.inschrijfsysteem.nl. Wees er snel bij, want er is voor de verschillende workshops en clinics een beperkt aantal plaatsen.

We zien jullie allemaal graag op 17 september bij manege De Eendracht.

 

Geplaatst op: