Bronzen erespeld Sari Hanse-Verburg

Uitreiking erespeldje door voorzitter Paul en bestuurslid Nel

Op 26 juni heeft mw. Sari Hanse uit handen van de voorzitter van de KNHS Regio Zeeland de bronzen erespeld van de KNHS in ontvangst genomen voor haar verdiensten voor de paardensport in Zeeland.

Mw. Hanse is vanaf het eerste moment betrokken bij de organisatie van de Springtour Zeeland. Zij mag gerust de 'founding mother' van deze competitie voor de springruiters worden genoemd. Als drijvende kracht achter de tour heeft zij met de overige leden van de commissie ervoor gezorgd dat de Springtour een vaste waarde is geworden op de Zeeuwse wedstrijdkalender. Zonder daarbij zelf op de voorgrond te treden, kan mw. Hanse zichtbaar genieten van de springsport en in het bijzonder bij de huldiging van de winnaars van de Springtour!

Daarnaast is mw. Hanse al meer dan 40 jaar een zeer gewaardeerd lid van het Zeeuwse jurykorps. Tot slot mag ook niet onvermeld blijven dat mw. Hanse steeds oog en oor heeft voor de mens achter ruiter of amazone, in voor- of tegenspoed heeft zij dan een immer bemoedigend woord.

Geplaatst op: