Nieuws

Wij zijn blij dat jullie massaal akkoord gegeven hebben op de kandidaat voor de portefeuille voorzitter! Naast een mooi percentage van 98,9% voor een JA was ook de vertrouwenscommissie erg positief en dat samen maakte dat we tijdens de ALV Marieke Ponzo Dieu-de Pundert verwelkomd hebben als nieuwe voorzitter. Volgens onze statuten is zij dit nu officieel vanaf 13 mei jl.

Marieke heel erg veel succes als voorzitter! En niet te vergeten, dit in combinatie met de portefeuille wedstrijdzaken!

We hopen met het huidige bestuur de komende jaren door te bouwen aan de ingeslagen weg. We houden jullie natuurlijk via de website, onze sociale media en tijdens evenementen waar we bij aanwezig zijn op de hoogte van wat ons bezig houdt!

Geplaatst op:

Het succes van Zeeuwse Meesters zet zich voort tijdens de 3-delige serie stalbezoeken bij Zeeuwse toppers. De aftrap vond plaats op 5 mei 2022 op het prachtige Equus Stoeterij & KI-station van Resy van Harn te Biervliet.

Zelf staat Resy niet graag in de spotlights, maar als we het hebben over toppers in Zeeland dan mag deze powervrouw absoluut niet ontbreken! Wat begon als kleine pensionstal en plek voor kinderrijlessen is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een van de compleetste KI-stations en opfokstallen van Nederland, van inseminatie, geboorte, opfok, zadelmak maken tot en met training. Diverse grote hengstenhouderijen en topsportstallen, zowel uit binnen- als buitenland, weten haar te vinden voor de inseminatie van hun merrie en de geboortebegeleiding en opfok van hun toekomstige sportpaarden. KNHS Zeeland had de unieke kans om een kijkje te nemen bij haar op stal en om met eigen ogen te zien wat er allemaal komt kijken bij het fokken van een paard.

Geplaatst op: