Nieuws

Op 18 november 2021 zullen wij de voorjaarsvergadering organiseren. Meer informatie volgt binnenkort!

Geplaatst op:

Voor twee bijeenkomsten van het project “De Zeeuwse Meesters” zijn we op zoek naar in totaal acht combinaties die het leuk vinden om vrijwillig mee te rijden!
Wie zoeken we?
We zoeken ruiters en amazones met een pony of paard van verschillend niveau en leeftijd (Let op! Vanaf L-niveau t/m ZZ-licht/zwaar niveau). Je wordt deze avond wel beoordeeld, daar moet je tegen kunnen, maar dat gebeurt uiteraard op een positieve manier!

Geplaatst op:

Wil je niks missen van de evenementen van De Zeeuwse Meesters? Kijk dan gratis mee via Academy4Horses.

Geplaatst op:

Er zijn nog een aantal plekjes vrij in de clinics van De Zeeuwse Meesters Jeanine Nieuwenhuis, Benjamin Maljaars en Maarten Koppejan. Schrijf je snel in! Volg de link naar het inschrijfformulier, vul je gegevens in en mail het formulier naar zeeuwsemeesters@knhszeeland.nl

 

Geplaatst op:

GOED NIEUWS! De eerste clinic van de Zeeuwse Meesters gaat door!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de clinic van Emma van den Hooven op zaterdag 8 mei a.s. Schrijf je in via het (volledig ingevulde) inschrijfformulier op www.knhszeeland.nl en mail het formulier naar zeeuwsemeesters@knhszeeland.nl. Maar let op! VOL = VOL, dus wees er snel bij! Inschrijven uiterlijk 4 mei a.s.!

Geplaatst op:

 

Namens het regiobestuur van de KNHS Zeeland hebben wij het genoegen om u uit te nodigen voor de algemene vergadering van de KNHS Regio Zeeland op 11 mei aanstaande, aanvang 20.00 uur. De AV vindt door de huidige maatregelen i.v.m. Covid-19 online plaats via Teams. Zie voor meer informatie en de uitnodiging/agenda hieronder bij de bijlagen. 

Geplaatst op:

Op 11 mei 2020 zullen wij via teams de voorjaarsvergadering organiseren. Meer informatie volgt binnenkort!

Geplaatst op: