Nieuws

We zijn TROTS op al onze Zeeuwse ruiters en amazones. Niet alleen op ons huidige talent, maar zeker ook op ruiters en amazones die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt en daarin heel succesvol zijn. Uit ZEELAND komt heel veel GOEDS. Want wie kent Hans Peter Minderhoud, Thamar Zweistra of Dinja van Liere bijvoorbeeld niet? Ze zijn inmiddels wereldwijd bekend. Dat DROMEN UITKOMEN bewijzen tal van Zeeuwen uit de paardensport. En wat is er dan mooier dan leren van elkaar? Uit dit idee is een mooie reeks “Zeeuwse Meesters” ontstaan. In de maanden februari tot en met oktober/november 2021 organiseren we een reeks clinics, een trainingsweekend en een ‘train de trainer’ sessie met ZEEUWSE MEESTERS die onze regio hebben verlaten en zeer succesvol in de sport zijn geworden. We sluiten af met een grande clinic van HANS PETER MINDERHOUD! Maak gebruik van de KENNIS van deze Zeeuwse Meesters en meld je aan! 2021 is het Jaar van de Olympische Spelen, het ULTIEME jaar ter INSPIRATIE. De Zeeuwse Meesters richt zich in deze eerste editie op de dressuur. 

 

Geplaatst op:

Op 19 november a.s. organiseren wij de ALV online via Teams, u kunt zich hier voor opgeven tot uiterlijk 11 november a.s. Voor meer informatie zie de tekst hieronder.

Geplaatst op:

GEZIEN ER IN DE KOMENDE PERIODE GEEN WEDSTRIJDEN GEORGANISEERD MOGEN WORDEN KUNNEN DE SELECTIES VOOR HET REGIOKAMPIOENSCHAP OOK NIET DOORGAAN. We hopend dat er snel weer wedstrijden mogelijk zijn, maar op dit moment is alles nog onzeker. Hierdoor kunnen de selecties niet doorgaan op de manier waarop we dit in het vraagprogramma opgenomen hebben. Als er meer duidelijkheid is o ...meer

Geplaatst op:

Op 19 november 2020 zullen wij de algemene ledenvergadering online organiseren. Lees in de uitnodiging hoe we dat doen en hoe je je kunt opgeven. Ook bij dit bericht de benodigde stukken voor de vergadering.

We zien jullie graag op 19 november a.s.!

Geplaatst op:

Op 19 november a.s. staat de algemene ledenvergadering gepland. Hoe we deze vorm kunnen geven is nog even uitzoeken en afwachten. Waarschijnlijk is fysiek niet te realiseren met de huidige maatregelen maar daarom zijn we nu volop bezig om te kijken hoe wij dit evt. digitaal/online wel kunnen doen. Hierover snel meer bericht!

Geplaatst op:
Beste Zeeuwse paardensporters,
Medio april schreef ik de wens om over enige tijd weer samen te kunnen genieten van onze prachtige paardensport. En inmiddels weten we dat die tijd er stap voor stap aan komt!
Geplaatst op:
Beste Zeeuwse paardensporters,
Allemaal weten we dat het ongewone, bizarre tijden zijn. Ieder van ons wordt wel op de één of andere manier getroffen door de Corona-pandemie. We staan allemaal onder druk, onder meer door de voorgeschreven RIVM-maatregelen. Duidelijk is dat we nu niet kunnen werken op onze reguliere wijze.
Geplaatst op:

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHS gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHS vraagt alle wedstrijdorganisaties alle wedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart. Dit advies betreft alle wedstrijden, ongeacht niveau en competities. De KNHS brengt t/m 31 maart geen wedstrijdafdrachten in rekening voor afgelaste wedstrijden.

Geplaatst op:

Op 12 mei 2020 vindt de voorjaarseditie van de algemene jaarvergadering plaats. Meer informatie volgt.

Geplaatst op:

Wil jij kennis maken met de eventingsport? De KNHS Zeeland organiseert ook dit jaar weer regionale eventingtrainingen in samenwerking Marcelle de Kam. Benieuwd?

Geplaatst op: