Nieuws

Inschrijving voor de indoor regiokampioenschappen springen en dressuur is vanaf nu mogelijk!

Geplaatst op:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste regioconsulent voor de regio Zeeland & Goeree-Overflakkee. Vind jij het belangrijk  dat er - zeker in deze tijd- voldoende ruimte is en blijft voor paardensport in de natuur? Dat er goede ruiter- en menpaden zijn en blijven? Word regioconsulent en help ons!

Geplaatst op:

De KNHS Regio Zeeland nodigt u van harte uitnodigen uit voor onze najaars ledenvergadering op donderdag 23 november as.

Geplaatst op:

De voorbereidingen voor de indoorkampioenschappen zijn alweer begonnen. Gelet op de vragen van vorig jaar hebben we gemeend om in een vroeger stadium de nodige informatie ter voorbereiding op de kampioenschappen beschikbaar te stellen. 

Geplaatst op:

Zaterdag 23 september  vond de strijd plaats om de felbegeerde titel "Beste Zeeuws gefokte spring- en dressuurpaard". Een geweldig initiatief van De Kroo Ruitersport, in samenwerking met de KNHS en het KWPN regio Zeeland.

Geplaatst op:

Door het afgelasten van de wedstrijd in Vrouwenpolder werd de competitie om De Tol’s Eventing Cup beperkt tot slechts 1 wedstrijd. Deze ene wedstrijd werd op 3 september verreden tijdens Outdoor Eventing Westdorpe op de terreinen bij de familie Baecke. Tegelijkertijd tijd stond de wedstrijd in het teken van de Zeeuwse titels Eventing in de klasses B en L bij paarden en pony’s Een spannende strijd!

Geplaatst op:

De Zeeuwse kampioenschappen zitten er weer op. Onze Zeeuwse ruiters en amazones hebben gestreden om de titels. De kampioenen zijn bekend! 

Geplaatst op:

Het combi-team van Noord-Brabant en Zeeland heeft op zondag 11 juni de Regiobokaal bij Prinsenstad in Delft gewonnen.

Geplaatst op:

Tijdens NK Junioren Eventing in Renswoude heeft Nina de Haas een zilveren medaille behaald.

Geplaatst op:

Informatie en vraagprogramma Outdoorkampioenschappen 2017 online. 

 

 

 

Geplaatst op: