Bestuursmededelingen

Op 24 mei 2018 vindt de algemene ledenvergadering plaats van de KNHS Regio Zeeland. Het KNHS Regiobestuur nodigt u hiervoor van harte uit!

Geplaatst op:

De jaarkalender met de geplande vergaderingen van de KNHS Regio Zeeland is bekend. In het schema zijn de diverse vergaderingen en bijeenkomsten opgenomen die door de KNHS Zeeland en de fora's worden georganiseerd.

Geplaatst op:

De Indoor Kampioenschappen 2018 zitten er weer op! Alle kampioenen zijn gehuldigd en we zijn ervan overtuigd dat zij hun beste beentje voor gaan zetten tijdens de KNHS Indoor Kampioenschappen! Benieuwd naar de kampioenen? 

Geplaatst op:

Inschrijving voor de indoor regiokampioenschappen springen en dressuur is vanaf nu mogelijk!

Geplaatst op:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste regioconsulent voor de regio Zeeland & Goeree-Overflakkee. Vind jij het belangrijk  dat er - zeker in deze tijd- voldoende ruimte is en blijft voor paardensport in de natuur? Dat er goede ruiter- en menpaden zijn en blijven? Word regioconsulent en help ons!

Geplaatst op:

De KNHS Regio Zeeland nodigt u van harte uitnodigen uit voor onze najaars ledenvergadering op donderdag 23 november as.

Geplaatst op:

Zaterdag 23 september  vond de strijd plaats om de felbegeerde titel "Beste Zeeuws gefokte spring- en dressuurpaard". Een geweldig initiatief van De Kroo Ruitersport, in samenwerking met de KNHS en het KWPN regio Zeeland.

Geplaatst op:

De Zeeuwse kampioenschappen zitten er weer op. Onze Zeeuwse ruiters en amazones hebben gestreden om de titels. De kampioenen zijn bekend! 

Geplaatst op:

Informatie en vraagprogramma Outdoorkampioenschappen 2017 online. 

 

 

 

Geplaatst op:

Op 23 mei heeft de Algemene vergadering van de KNHS Regio Zeeland plaatsgevonden. Benieuwd wat er besproken is? Hier treffen jullie de presentaties en de documentatie aan. 

Geplaatst op: