Recreatie

It's All Horses komt in 2019 terug met een tweede editie! Het evenement staat gepland op zaterdag, 1 juni 2019. Naast een heel veel bekende onderdelen uit 2018, worden ook nieuwe onderdelen toegevoegd.

Geplaatst op:

Heb je bestuurlijke ervaring en affiniteit met de recreatieve paardensport in de brede zin van het woord, een uitgebreid netwerk in de paardensportwereld in onze regio en een enthousiaste en resultaatgerichte instelling? Dan is deze functie misschien iets voor jou! .

Geplaatst op:

In 2016 hadden we 'm voor het eerst: de Paardrijden in Zeeland challenge op Endomondo. Bij deze uitdaging ging het erom wie de meeste kilometers maakte in 2016. Er was iemand die er met kop en schouders bovenuit stak!

Geplaatst op:

Rijden op het mooie Schouwen-Duiveland zonder te verdwalen? Rijd dan op 12, 13 en 14 mei mee! De NRSV organiseert een driedaagse die ook door introducés gereden kan worden.

Geplaatst op:

In onze prachtige provincie Zeeland genieten veel paardenliefhebbers met hun paard in de natuur. Er is inmiddels een routenetwerk voor ruiters en menners in verschillende regio’s. Samen met Staatsbosbeheer willen we op 4 maart onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan verschillende ruiter- en menpaden, het liefst natuurlijk met hulp van alle ruiters en menners die graag buitenrijden! 

Geplaatst op: