Eventing Kampioenschappen 2018

Zeeuwse Eventing Kampioenschappen paarden en pony's 2018

De Zeeuwse Eventing Kampioenschappen voor paarden en pony's worden dit jaar voor alle klassen verreden tijdens de SGW in Westdorpe op 1 en 2 september as. Inschrijven kan door inschrijving voor de wedstrijd. Als Zeeuwse combinatie uitkomend voor een Zeeuwse paardensportaanbieder ding je dan automatisch mee voor de titel Zeeuws Eventing Kampioen in jouw klasse!

 

KNHS Kampioenschappen 2018 paarden

Het KNHS Kampioenschap paarden 2018 wordt dit jaar gehouden in Barchem van 26 tot en met 28 oktober as. De klasses B, M en Z paarden kunnen zonder selectie inschrijven, maar dienen wel aan minimum voorwaarden te voldoen. Zie daarvoor de website van de KNHS.

De klasse L paarden dient zich tijdens de verschillende wedstrijden vooraf aan dit kampioenschap te kwalificeren voor dit KNHS Kampioenschap. De L wordt nl. als Equipe wedstrijd verreden en als individueel kampioenschap. In 2016 werd de Zeeuwse equipe 5de en in 2017 4de. We hopen deze stijgende lijn vast te kunnen houden en in 2018 voor het podium te gaan!

Wil je deelnemen aan de Zeeuwse equipe lees dan hieronder het kwalificatiereglement en zend je resultaten in naar Vincent Bol: wedstrijdzaken@knhszeeland.nl

KNHS Kampioenschappen 2018 pony's

Voor de pony’s gelden geen kwalificatie-eisen. Zij kunnen voor het KNHS Kampioenschap, dat op 15 en 16 september as. plaatsvindt in Gerselaar vrij opgeven.

Kwalificatiereglement KNHS Regio Zeeland L-Equipe paarden 

* Voor de L-Equipe zijn 6 plaatsen beschikbaar, plus 1 reserve. Alleen de 6 geselecteerde combinaties kunnen deelnemen aan de L-Equipe wedstrijd. De reserve combinatie kan tot 2 dagen voor het kampioenschap zelf worden opgeroepen. 

* Eventers die zich willen kwalificeren voor de L-Equipe Kampioenschappen dienen bij de Regio hun beste 3 resultaten en waar zij deze hebben behaald, op te geven, in de periode van 1 april tot en met 8 september 2018: wedstrijdzaken@knhszeeland.nl 

* Op basis van de plaatsingspunten van deze resultaten wordt een klassement opgemaakt. 

* In geval van een ex aequo zal eerst gekeken worden naar de resultaten in de cross en vervolgens naar het beste resultaat. Indien dat geen uitsluitsel geeft, beslist het regiobestuur in overleg met het forumlid eventing.