Zeeuwse Equipe Bokaal

In navolging van het succes in 2016 wordt een 2de editie van de Dressuur Bokaal georganiseerd in samenwerking tussen De Kroo Ruitersport en KNHS Zeeland. Deze 2de editie voor de Equipe Bokaal Dressuur wordt verreden op 20 mei aanstaande bij De Kroo Ruitersport.

Ten opzichte van de 1ste editie zijn er een paar kleine wijzigingen aangebracht in het reglement. We hebben een beperking opgelegd aan het aantal nationale ruiters per equipe. In elke equipe mag nog 1 ruiter deelnemen die in het lopende seizoen nationaal rijdt, d.w.z. ZZ Zwaar of hoger, junior of Young Rider. Ook hebben we de mogelijkheid om als ruiter in een 2de equipe te rijden mogelijk gemaakt. Je mag dat dan wel alleen met een ander paard en binnen dezelfde vereniging! En we hebben het aantal equipes dat kan deelnemen verhoogd naar 30.

Voor de verdere bepalingen verwijzen we naar onderstaande competitiebepalingen.

Inschrijven kan zeker tot 10 mei 2017 via onderstaandformulier. Kosten per equipe € 60,=.

De Zeeuwse Equipe Bokaal Springen is dit jaar een nieuw evenement die verreden wordt als onderdeel van de reguliere springwedstrijd op 29 april bij De Kroo Ruitersport. Het idee komt voort uit de succesvolle Equipe wedstrijd dressuur die we vorig jaar hebben georganiseerd. Ook hiervoor werken De Kroo Ruitersport en de KNHS Zeeland opnieuw samen.

De wedstrijd is kort samengevat bedoeld voor equipe die zijn samengesteld uit Zeeuwse ruiters en/of amazones met minimaal 1 paardencombinatie en minimaal 1 ponycombinatie. Een equipe bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 combinaties die in verschillende klasses uitkomen. Je mag maximaal 2 combinaties in dezelfde klasse inzetten (bijv. 2 B-pony’s en 2 B-paarden of 2 M-paarden, 1 Z-pony en 1 L-pony). De beste 4 resultaten op basis van strafpunten uit het basisparcours tellen mee voor de einduitslag.

Voor de verdere bepalingen verwijzen we naar onderstaande competitiebepalingen.

Inschrijven kan zeker tot 22 april 2017 via onderstaand formulier. Kosten per equipe € 15,=.