Zeeuwse Equipe Bokaal

De Equipe Bokaal Dressuur wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking tussen De Kroo Ruitersport en KNHS Zeeland. Meestal wordt deze wedstrijd in de maand mei verreden. Op de zomerkalender kun je de precieze datum vinden van de Equipe Bokaal.

De wedstrijd staat open voor equipes van sportaanbieder die zijn aangesloten bij de KNHS Regio Zeeland. Hieronder kun je de competitiebepalingen vinden en downloaden.

Vanaf 2017 gelden de volgende wijzigingen:

Er zijn een paar kleine wijzigingen aangebracht in het reglement. We hebben een beperking opgelegd aan het aantal nationale ruiters per equipe. In elke equipe mag nog 1 ruiter deelnemen die in het lopende seizoen nationaal rijdt, d.w.z. ZZ Zwaar of hoger, junior of Young Rider. Ook hebben we de mogelijkheid om als ruiter in een 2de equipe te rijden toegevoegd. Je mag dat dan wel alleen met een ander paard en binnen dezelfde vereniging! En we hebben het aantal equipes dat kan deelnemen verhoogd naar 30.

Voor de verdere bepalingen verwijzen we naar onderstaande competitiebepalingen.

Inschrijven kan onderstaand formulier volledig ingevuld te mailen naar info@dekroo.nl. Kosten per equipe € 60,=.

De Zeeuwse Equipe Bokaal Springen is een evenement dat verreden wordt als onderdeel van een reguliere springwedstrijd bij De Kroo Ruitersport. Het idee komt voort uit de succesvolle Equipe wedstrijd dressuur . Ook hiervoor werken De Kroo Ruitersport en de KNHS Zeeland opnieuw samen.

De wedstrijd is kort samengevat bedoeld voor equipe die zijn samengesteld uit Zeeuwse ruiters en/of amazones met minimaal 1 paardencombinatie en minimaal 1 ponycombinatie. Een equipe bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 combinaties die in verschillende klasses uitkomen. Je mag maximaal 2 combinaties in dezelfde klasse inzetten (bijv. 2 B-pony’s en 2 B-paarden of 2 M-paarden, 1 Z-pony en 1 L-pony). De beste 4 resultaten op basis van strafpunten uit het basisparcours tellen mee voor de einduitslag.

Voor de verdere bepalingen verwijzen we naar onderstaande competitiebepalingen.

De wedstrijd wordt verreden in het zomerseizoen. Houd daarom de zomerkalender goed in de gaten voor de juiste datum!

Inschrijven kan zeker door onderstaand formulier volledig ingevuld te zenden naar info@dekroo.nl. Kosten per equipe € 15,=.