De Tol's Eventing Cup

Café-Restaurant De Tol in Eede is met de KNHS Regio Zeeland een partnership aangegaan dat zich richt op de ondersteuning van de eventing in Zeeland. In het bijzonder willen we een extra stimulans geven aan de ponyruiters. Hiervoor is een nieuwe competitie in het leven geroepen. Deze competitie organiseert de KNHS Zeeland in samenwerking met De Tol en de beide eventing organisaties in Zeeland, Eventing Zeeland (op 29 en 30 juli in Vrouwenpolder) en SGW Midden Zeeuws-Vlaanderen (op 2 en 3 september in Westdorpe)

De naam van deze competitie luidt:

De Tol’s KNHS Zeeland Eventing Cup

Simpel door in te schrijven en mee te doen aan beide eventing wedstrijden doet de combinatie mee aan deze competitie. De competitie staat open voor Zeeuwse pony eventer die lid zijn van een vereniging die is aangesloten bij de KNHS Regio Zeeland. Met beide organisaties is afgesproken dat Zeeuwse ponycombinaties voorrang krijgen op de startlijst mits op tijd ingeschreven!

Er wordt per klasse een klassement op gemaakt en een overall klassement. De winnaar van een klasse mag zich tevens regiokampioen noemen en de overall winnaar is de winnaar van De Tol’s KNHS Zeeland Eventing Cup en mag rekenen op enkele mooie prijzen (clinics bij een gerenommeerde Nederlands eventer en deelname aan het RBT)