Activiteiten

KNHS Regio Zeeland is een actieve regio. Hieronder staat welke activiteiten er in de regio worden georganiseerd.

ZEEUWSE MEESTERS

NIEUW! DE ZEEUWSE MEESTERS
Meld je aan voor diverse clinics, het trainingsweekend én/of de train de trainer sessie!

Springtour

Jaarlijks wordt de Springtour Zeeland georganiseerd voor springruiters en -amazones die uitkomen voor een sportaanbieder die is aangesloten bij de KNHS Regio Zeeland. De Springtour wordt georganiseerd door een vaste commissie van enthousiaste Springliefhebbers. De Springtour is een vaste waarde geworden op de Zeeuwse wedstrijdkalender.

Zeeuwse Equipe Bokaal

Een nieuwe competitie voor dressuurruiters o: een ééndaagse wedstrijd in de vorm van een Equipe wedstrijd voor alle Zeeuwse verenigingen.

Best gefokt Zeeuws paard

Wie kent de rubriek “Beste Zeeuws gefokte spring- en dressuurpaard” niet? Een prachtig initiatief van De Kroo Ruitersport. Het is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen op het terrein van De Kroo Ruitersport! 

De Kroo's Dressuurcup Zeeland 2020

De Kroo's Dressuurcup Zeeland krijgt een vervolg in 2020. De kwalificaties gaan van start tijdens Masters of Dressage 2020. De finale vindt plaats op 14 maart te Nieuw- en Sint Joosland bij de De Kroo Ruitersport.

 

Regionale beloftentraining wordt Jeugd Sportstimuleringsplan

Het is inmiddels al een aantal jaren een succesformule en ook het komende winterseizoen start de KNHS Regio Zeeland weer met trainingen voor jonge ambitieuze ruiters en amazones. Alleen doen we dat in een andere vorm. Ga hiervoor naar het Jeugd Sportstimuleringsplan.

KNHS Talentenplan

Het KNHS Talentenplan is het talentherkenning- en ontwikkelingsprogramma van de KNHS waar talentvolle paardensporters in de disciplines dressuur, springen, eventing en para-dressuur ondersteund worden in hun ontwikkeling tot topsporter.

 

It's all horses!

Op 1 juni 2019 zal op de accommodatie van De Kroo Ruitersport weer een It's all Horses terugkomen. Het belooft weer een mooie dag te worden, die in samenwerking wordt georganiseerd door De Kroo Ruitersport en De KNHS Regio Zeeland.